söndag 21 september 2008

Så var helgen slut...

...och en ny vecka börjar. Förra veckan låg jag däckad men nu är jag betydligt bättre så det är bara att kavla upp armarna och dra igång, eller hur? Lite pysselidéer har det ploppat upp i skallen och här är den senaste...


En smällkaramell med vintagebild till julen...det är ju vissa av oss som snöat in på julen redan nu men det gäller att vara förbered. Det är bara ett test än så länge, mest för att kolla om det var genomförbart så det kommer nog bli någon ändring, vi får se. Häromdagen var det min födelsedag och en del av er har nog redan sett min present från Pia men jag tänkte iallafall lägga ut det...först kortet...

...jättefint, eller hur? Sen till själva presenten. Något att pilla med...

Jag har länge velat testa nålfiltning så nu äntligen har det blivit av...tusen tack Pia!! Eftersom jag älskar hjärtan så var det ganska självklart vad det skulle bli.



Det var himla härligt att jobba med ull och jag blev ganska nöjd med mina hjärtan...men det tog en liten stund innan jag fick till det.



Idag har jag varit hos min andra pysslarvän, Sara och där blev jag också firad...visst är det kul med födelsedag?? Jag fick ett jättefint halsband som Sara hade gjort själv...tack vännen, det var jättefint!!!


Sen är både Sara och jag av den åsikten att man aldrig kan få för många ljuslyktor...är det någon mer som håller med??? Den står på bordet och lyser väldigt fint nu.



Hösten har verkligen kommit och man blir så sugen på att tända ljus och mysa nu när kvällsmörkret faller. Lugnet har lägrat sig, lilltrollet sover, maken ligger avslappnad i soffan och nu ska även jag krypa dit och kolla en film.


Ha det bra därute i höstmörkret, min favoritårstid! Kram // Anna

fredag 19 september 2008

Det känns skönt...

...att denna dagen snart är slut. Vi kan säga som så, det har definitivt inte varit min dag idag!!!!

Först och främst har jag legat däckad hela veckan i en otroligt tråkig förkylning...det känns som om jag sovit bort dagarna så min toleransnivå är ju minst sagt ganska låg.

Allt började med att jag gjorde ett magplask i duschen imorse som resulterade i ett uppskrapat och något svullet knä...SUCK!

Sedan pratade jag med kära kusinen i telefon, samtidigt som lillstumpan hoppade runt på ett ben och tjatade och nödvändigtvis var tvungen att få mig att sätta på Totte på dvd, samtidigt som jag slängde in en omgång med popcorn i micron. Eftersom jag är kvinna och har en extremt hög simultankapacitet så skulle väl inte detta vara något stort problem...eller? Jodå!

Jag upptäckte att det luktade "lite" bränt från köket, så samtidigt som jag fortfarande pratade med kusinen fick jag stänga av micron och försöka vädra ut det värsta...jag får väl vara glad att det inte hade hunnit att börja brinna. Jisses vilken lukt!!! Är det någon med något bra husmoderstips så tar jag tacksamt emot det, jag lovar. Det stinker i hela huset och det går inte att vädra bort...micron hamnar väl på tippen, antar jag.

Så...när jag städat bort det värsta skulle jag ta fram en tallrik ur skåpet och då trillar en våg ut...rakt ner på mitt långfinger...vad annars!!! Så har sitter jag nu med svullet knä, en lukt som är bedrövlig och en långfinger som pulserar och värker. Jag kan inte annat än skratta...det är som en taskig komedi, jag ser mig själv hur jag rullar runt i duschen som en blåval...fast med armar och ben åt alla håll. Ni som känner mig kan nog också se det framför er...eller? Jag bjuder på det...

Ha det bra och tack för alla gratulationer, de värmer gott!!! Kram // Anna ♥

fredag 12 september 2008

Jag måste bara...

...visa något som jag gillar. Det är ett klädmärke som heter "Juliet" och som görs av Stina Kempe. Kläderna är så fina och man blir riktigt glad av all färgprakt. Eller vad tycker ni??

Min lillstumpa fick en klännig av detta märket och den är jättefin. Mjuk, gossig och sprakande i färgen. Passar extremt bra på min färgstarka lilla dam.


Underbara färger, eller hur?


Nu är ju inte min kära dotter speciellt förtjust i klänningar men ibland kan jag kompromissa fram en deal så att hon kan ha det en stund. Alla bilderna idag är hämtade från Juliets hemsida så gör er ett besök därinne och läs mer.

Läckert, läckert...
Imorgon bär det av till Karlstad för att gör lite inköp...mest pysselsaker. Vi har redan börjat förbereda för julmarknaden så det ska bli riktigt kul. Om inte annat lär vi väl få oss några skratt innan dagen är slut...det brukar bli så. Pia och Sara, ni är väl laddade flickor?
Ha det bra!! // Anna

tisdag 9 september 2008

Så har det varit marknad...

...i Brunnskog under helgen och det var en blöt tillställning, det kan jag lova er. Men vad gör väl lite vatten när man har kul och det hade Sara, Pia och jag. Vi hade det varmt och skönt i vårt lilla krypin och vi träffade en hel del trevligt folk.

Vi var ganska välplanerade och ute i god tid...det tar en stund att plocka och pilla rätt allt som vi hade med oss och det var en hel del, som ni ser.

Det var allt mellan himmel och jord...lavendelpåsar, badbomber,tändstickaskar, tygpåsar, gratulationskort, trädgårdshjärtan, kroppspeeling, tvål, loppisfynd och en hel del annat smått och gott. Det som såldes mest var våra hembakta lavendelskorpor och de var verkligen jättegoda.


Trots vädret gick försäljningen riktigt bra...vi var nöjda alla tre och självklart fick vi mersmak och bestämde oss i ett huj att vi ska stå där till jul.



Så nu är det bara att knäcka lite idéer och förverkliga dom...och det lite tidigare än 3 veckor innnan marknaden som vi gjorde denna gången.


Jag ska försöka att göra en bloggrunda men jag begriper inte vart tiden tar vägen...eller energin heller för den delen. Hoppas ni har det bra och ni tar hand om er. Kram på er alla!! // Anna ♥