tisdag 28 oktober 2008

Lite smått och gott...

Jisses vad dagarna går fort...just nu räcker inte dygnets timmar till. Det är så mycket jag vill göra, jobba måste man, sova likaså och sen är det allt annat man vill ta tag i. Just nu går mycket tid åt att fixa och dona inför julmässan. Jag, Sara och Pia ska stå på Skutboudden på en julmarknad, det ska bli så kul!!!

Dels ska vi sälja lite julgott...godis och saffransskorpor, sen blir det tyghjärtan, pärlhjärtan, linnesmällkarameller, julkort, dekorerade tändsticksaskar, julgransprydnader och lite av varje.
Under helgen fixade Sara och jag till några julkort och en del födelsedagskort.

Dödskalle kort...som min dotter var speciellt förtjust i och grodkort. Kvack, kvack!!


God jul!!


Sara köpte en julstämpel i fjol med en tomte som vi älskar och självklart var jag tvungen att göra några gulliga tändsticksaskar. Visst blev de fina?



Ja, ja...det är lite vad jag pysslar med...hoppas ni har det bra därute i vida världen. Jag hinner inte med att blogga speciellt mycket men tack vare bloggkoll kan jag lätt se vad som händer hos er andra...även om jag inte är så duktig med att kommentera. Ta vara på er och ha det bra!! // Anna

lördag 18 oktober 2008

Lite av varje...

...har jag hunnit med idag. Vi har nämligen städat och det var på tiden, kan jag tala om. När vi ändå var i farten så tog jag tag i några småprojekt som bara inte blivit av. Jag köpte nytt tyg till träsoffan för evigheter sedan men...det blev liksom liggandes.

När jag ändå var i farten kom jag på att jag behövde andra överdrag till kuddarna så jag tog några linnehanddukar efter mormor som aldrig varit använda och som legat i byrån i evigheter och sydde nya kuddöverdrag. Vad tycks? Det syns kanske inte så bra på bilden men jag blev ganska nöjd.


Och så här blev soffan...

Nu står lillstumpan och pockar på uppmärksamhet och tycke ratt jag suttit vid datorn för länge. Jag får ta och sätta mig och gossa med henne en stund. Inte fy skam!!
Ha det bra och hoppas ni får en bra lördagskväll!! Kram // Anna ♥


fredag 17 oktober 2008

Äntligen helgen!!

Visst är det skönt när man vet att man har några dagars ledighet framför sig...eftersom jag bara jobbar 80% är jag ledig fredagar och det är så underbart. Jag njuter verkligen av min fridag...jag försöker att inte planera in för mycket...försöker iallafall, det är lätt att samla på sig och tänka
-Det kan jag gör på fredag när jag är ledig!

Förra helgen var jag och lillstumpan ute och plockade kastanjer i massor. Jag gillar känslan av kastanj, den är så mjuk och len...och vacker att se på.

Jag gillar hösten med dess mörker...att få tända ljus, krypa under filten och bara vara. Så ikväll har maken och jag druckit vår första glögg med pepparkakor och grönmögelost. Så gott, så gott!

På söndag ska jag ha MeandI-party...gillar verkligen dessa kläder. Kolla godingarna nedanför...



Visst är de underbara!!! Jag längtar till söndagen och jag ska försöka att inte förköpa mig helt...hur lätt det nu är!!!
Ha en bra helg och sköt om er! // Kram Anna

fredag 10 oktober 2008

Impulsköp!!

Förra söndagen satt jag och surfade runt och kollade in mina favoritsidor och en av dom är Gårdsbutiken Havsviken. Där fick jag syn på en julkudde som jag bara var tvungen att ha...mejlade, fick svar, betalade och idag kom den. Den är SÅ fin!!! Eller hur???


Bilden är lånad från hennes blogg så gör er ett besök på bloggen. Det var ett riktigt impulsköp men jisses så nöjd jag är med kudden. Nu är längtan till jul ännu större...det känns som om julen kom på tal redan under semestern. Hur knäpp är man egentligen?


Ja...annars så syr jag linnekarameller till julmarknaden, nålfiltar hjärtan, gör kort och lite annat smått och gott. Jag vet inte hur tiden ska räcka till men det löser sig på något vis. Idag har jag har tagit mig tid till att surfa och kollat runt lite...och jisses så mycket fina bloggar det finns egentligen, visst är det roligt? B.l.a hamnade jag hos "Fyra årstider" och det fanns en hel del fina bilder där. Hon är jätteduktig på att fota, tycker jag. Kolla in där så får ni ser hennes utlottning.


Ha en bra helg och sköt om er alla!! Kram Anna

söndag 5 oktober 2008

Arvikamârten är slut...

...och det har varit en lyckad helg. Det blev inte några stora inköp...lite julpapper, självklart...


...lite mârtensgodis är ju aldrig fel...


...och givetvis nya strumpor. Imorgon ska jag ta och göra en storrensning i strumplådan, det kan behövas, det lovar jag! Igår var det trångt, mycket folk och hyfsat väder. Allt utom regn är hyfsat för mig när det gäller mârten. Att strosa runt i regnväder på torget är något som jag helst undviker...det finns en stor risk att få ögonen utpetade av alla paraplyer. Idag hade de lovat busväder men vi vaknade upp till en härlig, solig och höstfin dag. Lillstumpan har pratat om karusellerna hela veckan så gissa om hon var nöjd idag. Att få åka karuseller tillsammans med bästa kompisen var en riktig höjdare.

Eller som bästa kompisen brukar säga...vi ä konkisar vi!! Hoppas ni alla haft en bra helg och och att ni är laddade för en ny vecka!! Ha det bra!! // Anna

onsdag 1 oktober 2008

Det är tomt...

...uppe i skallen. Jag kan inte komma på något kul, intressant eller kreativt att blogga om. Mest gnäll och gnat och det ska ni inte behöva läsa. Är det någon som har några idéer så dela gärna med er!!

Så jag skickar en tanke till er alla och fortsätter min bloggpaus. Ha det bra!! Kram // Anna ♥