fredag 31 juli 2009

En vecka på Tjörn!

Japp...då har man varit på Tjörn en vecka. Lugnt och skönt...inga måsten och inga tider att passa. Spelat spel på kvällarna, druckit lite vin, ätit gott och haft trevligt sällskap.

Min enda önskan var att få vara vid havet och fiska krabbor och ta en fika på klipporna.
Lillstumpan tyckte det var riktigt spännande men jag tror ändå att det var maken och modern som var mest trollbundna. Kul var det iallafall!!

Visst ser det gott ut? Jag kan garantera att det var det också...inget kan ersätta färska räkor med en god aioli och ett glas rosé. Mmm!
När vi kom hem var det bara att ta tag i hallonhäckarna som dignade av mogna bär. Givetvis blev det hallonsaft!! Nu har jag en veckas semester kvar och det känns gott...hoppas vädret blir bättre bara.
Ha det bra!! // Anna




lördag 18 juli 2009

Jösses vad tiden går fort!!

Jag har redan haft två veckor semester...kan inte riktigt fatta det!!! Men det är klart, börjar man fundera på vad man hunnit med så kan man se det i ett helt annat ljus. Shoppingtur till Charlottenberg, shoppingtur till IKEA, hälsat på släktingar i Karlstad, gjort saft och sylt av 15 liter jordgubbar...

loppistur som ni kan läsa mer om HÄR, scrappat tre stycken sidor om kära dottern, varit på premiären av "Hujedamej, va många sånger", fikat med Drullputta, städat köksskåpen, m.m. Inte undra på att tiden sprungit iväg!! Det är något som händer med mig på sommaren...jag måste koka saft och sylt. Kan inte låta bli!!! I år ville dottern vara med och det var bara kul. Hon har stolt bjudit på sin hemmagjorda jordgubbssylt åt både höger och vänster. De senaste dagarna har jag njutit av min älskade lavendel...den är så fin. Jag hade egentligen inte tid att göra en krans men jag var bara tvungen...det är så rofyllt att sitta och pilla med lavendeln och bara njuta av doften.
Imorgon åker vi till Tjörn och kommer att vara där en vecka. Det ska bli riktigt skönt att få komma iväg. Hoppas bara vi får skapligt väder!!

Ha det bra och njut av sommaren...oavsett väder!! Kram Anna ♥


tisdag 7 juli 2009

Gott och blandat!

Nu är det semester...äntligen! Magsjukan är borta och jag känner mig piggare, härligt!! Igår åkte vi till IKEA och shoppade lite...det var kul! Det följde med både det ena och det andra hem och det är just det som är så kul med IKEA. Nya kuddfodral till den svarta soffan...

...och lillstumpan valde en ny lampa till sitt rum!! Hon ville INTE ha rosa eller lila så hon fastnade för den gröna. Jag gillar formen på den..lite retro!


Det värsta är att när man är på IKEA så går skallen igång med en massa idéer som MÅSTE genomföras till makens stora fasa...han blir lite trött på mig ibland!! Så, idag har jag börjat städa i köket. Jag har diskat, plockat undan och omorganiserat lite...får nog fortsätta med det imorgon!! Ja, just det...mamma kom vägen förbi med 15 liter jordgubbar så imorgon ska jag koka jordgubb- och rabarbersaft.




Ikväll ska jag träffa några arbetskamrater så vi får väl se hur pigg jag är imorgon!!! Ha en bra kväll!! // Anna ♥


lördag 4 juli 2009

Jaha...

...så nu har man semester!! Jag har inte riktigt fått känslan i kroppen eftersom jag legat däckad i någon form av magsjuka.

Jag fick gå hem från jobbet på torsdag och sedan låg jag resten av den dagen i plågor...!!! Idag har jag varit på benen en del och det kändes okej. På måndag morgon när jag vaknar och kommer på att jag inte ska gå till jobbet...då är det semester!!!

Ha det bra!! // Anna ♥