lördag 29 augusti 2009

Glad midsommar...eller?

Snacka om att vara snett ute...story of my life!! Nej då...jag påbörjade ett litet projekt i sommar, ungefär samtidigt som Pia men det blev liksom inte färdigt förrän förra helgen. Vad kan då detta vara undrar ni?? Jag ska berätta snart! Förkylningen däckade mig hela veckan och det är inte förrän idag som jag börjar bli lite piggare. Hostar en hel del fortfarande men det brukar sitta i så det är bara att ha tålamod. Nu undrar ni säkert vad i herrans namn jag lagt in för en förskräcklig bild...och jag förstår er. Men det är så det ser ut här hemma för tillfället och varför inte delge er vilken slarvmaja jag kan vara.
Nästa helg är det höstmarknad i Brunskog och Pia, Drullputta och jag ska vara med. Egentligen hade jag bestämt mig för att hoppa över det i år men när det väl kommer till kritan så är det så himla kul att vara med. Så...vad var det för ett projekt som jag påbörjade i början av sommaren? Jo, jag har fastnat för luffarslöjd den senaste tiden och det är så kul...lite pilligt men SÅ kul. Jag började på en midsommarstång och nu är den helt färdig. Kärringen mot strömmen gjorde en svart fot eftersom jag älskar svarta detaljer och så här blev resultatet. Tyvärr har jag en kamera som är totalt värdelös men jag hoppas ni kan se lite iallafall.
Idag har jag bakat första omgången med lavendelskorpor som vi ska sälja och nu när de ligger och eftersteker så är lavendeldoften helt underbar i hela huset. Jaha..vad ska det säljas mer då...ja ni får väl se...

Jag har inte kunnat grejja speciellt mycket denna vecka så jag har en hel del att ta igen men det ordnar sig...det gör det alltid, på ett eller annat sätt.
Ha det bra och sköt om er!! Kram Anna ♥

tisdag 25 augusti 2009

Jaha, ja...så var det dags!!!

Om ni hälsar på för att bli inspirerade här hos mig så råder jag er att snabbt surfa vidare för nu har gnällkärringen bitit sig fast!!! Det är helt otroligt att man hinner jobba 2 veckor och sen är det dags för...FÖRKYLNING!!!!!!!!!!!!!!!! Någon som är förvånad??? Har legat däckad hela dagen, snorig, ont i halsen, ont i huvudet, värker i lederna...ja och en del annat! Ett samvete lika tungt som en gråsten i Kyrkviken, mina kolleger har slitit ändan av sig och jag har legat i soffan...SUCK!!! Jag vill inte vara sjuk, orkar inte, har inte tid...jag mår pyton.
Jag hoppas det är en rask förkylning som försvinner i det snaraste. Min kära vän Pia har utmanat mig att bara äta godis på lördagarna och häromdagen skulle jag plocka bort lite disk och där stod ju...hm...godisskålen från i lördags. Vanan trogen att genast stoppa minsta lilla godisbit i munnen tog jag en Dumle, tog av pappret och var halvvägs in i munnen när det plötsligt slog mig...PIA!!!!! Hon hade hotat mig att hon skulle bli riktigt arg om jag bröt mitt löfte. Tankarna studsade ett tag i huvudet...jag la sakta men säkert Dumlen tillbaka i pappret och ställde bort skålen. Vem vill se PIA arg...nej, nej, inte jag!!

Nu ska jag kravla mig tillbaka till soffan...inte dåligt att jag orkade vara vaken så här länge. Ha det bra där ute och hoppas jag inte smittat er...både med förkylningen och mitt dåliga humör!! Kram Anna ♥

söndag 23 augusti 2009

Mums!

Jag har ju varit dålig på att blogga på sistone och jag har kommit underfund med att det oftast beror på att jag inte har bra bilder att lägga ut. Visst...mycket finner man på nätet och det är ju okej men många bloggar har så enormt fina och läckra bilder så jag har känt av en viss bildprestationsångest...undrar om det ordet ens finns??

Så...från och med idag ska jag inte bry mig om det och blogga ändå. Man kan ju faktiskt blogga utan bilder oxå, eller hur?

Fast inte idag!! Klicka på bilden om ni vill veta dess ursprung! Idag har min mamma, dottern, kära maken och jag varit i skogen och plockat kantareller och det var så härligt. Vädret var perfekt för att vandra runt i skogen och glo i backen. Vi brukar inte hitta speciellt mycket när jag är ute men idag gick det riktigt hyfsat. Det blev en del till frysen och en del till smarriga kvällssmörgåsar med smörstekta kantareller till mig och maken. Underbart!!! Japp...imorgon är det dags för en ny vecka med nya utmaningar, eller vad säger ni? Ha det bra!!

Kram Anna ♥

lördag 22 augusti 2009

Vart tar tiden vägen!!!

Jag hinner inte med...vart tar tiden vägen??? När man kommer hem från jobbet så är det lite dåligt med energi och det lilla som finns läggs givetvis på familjen och sedan på lite pyssel. Pia, Drullputta och jag ska stå på höstmässan i Brunskog och det ska bli riktigt kul. Så vad blir det för pyssel i år...lite av varje, som vanligt...det blir skyltar, lite trådslöjd, ljuslampetter i trä, självklart lavendelskorpor och en hel del pyssel från Pia. Hoppas det kommer mycket folk och att vädret blir bra, hoppas, hoppas, hoppas!!

Ha det bra alla trogna läsare som tittar in varje dag trots att jag är dålig på att skriva...men det ska bli bättre!! Kram Anna ♥