lördag 26 september 2009

Jag har drabbats av...

...en trötthet som jag inte upplevt på länge. I början av veckan var det riktigt jobbigt när jag kom hem efter jobbet, det var enormt svårt att hålla sig vaken. Som tur var vände det på torsdagen och det var en lättnad. Jag for till Karlstad och hälsade på Drullputta som ligger inne med havandeskapsförgiftning. Jag kniper med tummar och tår för att lilla bebben ska stanna kvar i magen och att båda två ska må bra!! Drullputta är en fighter så det kommer att fixa sig, det har jag bestämt!!!

Idag har det blivit en shoppingtur till Charlottenberg med svåger och svägerska och det var kul. Gjorde inga stora inköp men det var kul att komma iväg. Annars har dagen varit lugn och det känns att man behöver lite återhämtning. Jag älskar hösten med alla färger och den underbara luften och nu när det varit ganska varmt har det varit så enormt skönt ute. Imorgon ska det bli en promenad...

Bilden är ej min egen utan lånad...klicka får ni se!

Ha det bra!! // Kram Anna ♥

söndag 20 september 2009

Lite trött, aningen hes och...

...ganska sliten. Det har varit så hektiskt den sista tiden. Mycket att göra, slitigt på jobbet och en del att fundera över så energin har inte räckt till för att blogga. Tyvärr!! Nu hoppas jag att lugnet ska lägga sig och att energin återvänder. Jag fick lite påfyllning igår när jag och ett gäng glada flickor...ha, ha, begav oss till Karlstad på Ladies Night 2009. Svägerskan fyllde jämt i våras och då bestämde vi oss för att bara vi "flickor" skulle hitta på något tillsammans. Det var ett bra beslut, det kan jag lova!!

Det var gott om ögongodis, superbra musik och jäkligt många högljudda damer med trånande blick!! Men jisses så bra det var...jag hade så ont i magen av allt skratt, träningsvärk i armar efter allt klappande och en hes röst som definitivt måste vila idag. Men jag är mycket nöjd!!! Tack för sällskapet igår!!!
Ha det bra!! Kram // Anna

söndag 6 september 2009

Senapsgula kavajer,arga tanter och turkiska bin...

...är ett axplock av allt vi varit med om denna helg. Ni skulle bara veta hur händelserikt det kan vara på en höstmarknad i Brunskog!!! Lördagen regnade bort...men vi skrattade gott åt den gamla tanten som höll på att få ett anfall på sin lika kära gamla make när han köpte ytterligare en väst...enligt hans fru, fast att han redan hade flera stycken LIKADANA hemma.

Idag var det trögt...ganska mycket folk men de var liksom inte intresserade av alla vackra saker vi hade. Hi, hi...men vad gör väl det när man kan sitta och planera inför nästa marknad. Eller hur, Pia och Drullputtan?? Nej då, vi skrattade, åt och skrattade lite till.

Man träffar väldigt mycket folk när man sitter så här på marknaderna och det är kul tycker jag. Vi har idag varit fokuserade på att se loppisdamen mitt emot oss försöka kränga en senapsgul kavaj på varenda karl som kom över tröskeln på pappersbruket. Det var intressant och väldigt underhållande, det kan jag lova!! Vi var 6 utställare som samsades i pappersbruket och stämningen var god. Alla sålde loppis...utom vi och tanterna tillbringade väldigt mycket tid på att prova varandras grejer och att med all kraft och energi försöka få sina medsystrar att byta grejjer med varandra. Ja, jisses!!
Turkiska bin...den storyn är egentligen bara kul om man varit med om det så jag tror jag hoppar över att förklara...den förlängde livet på mig, Drullputtan och Pia i alla fall.
Fick vi något sålt...det är den stora frågan? Jo då...fast det kunde varit bättre. Så om det är någon som är sugen på en ljusstake att hänga på väggen så är det bara att säga till.


Ha det bra!! Kram Anna ♥