söndag 18 oktober 2009

Jag har funderat...

…på hur jag ska gå vidare med denna blogg. När jag går tillbaka och läser så ser jag att jag ofta skriver att tiden inte räcker till. Det blir långa luckor mellan inläggen och det tycker jag personligen är tråkigt. Meningen med bloggen har hela tiden varit ett den skulle funka som en slags dagbok…vilket jag märker att den inte gör. Jag prioriterar inte bloggen längre fast att jag fortfarande tycker det är roligt men jag väljer hellre att sätta mig och sticka eller tex att titta på tv:n eller göra annat.

Jag har valt att inte vara helt anonym…trots att jag inte använder mitt riktiga namn men ni kära och nära vet ju ändå vem jag är. Trots detta finns det delar av mitt liv som jag inte berör, vilket jag medvetet har valt själv. Nu kommer en period som jag inte tänker ventilera här inne utan väljer andra sätt och med tiden kommer jag nog att ta upp min blogg för jag gillar den och de som besöker mig. Tack alla ni som har hängt med...ni som har bloggar kommer jag självklart att fortsätta att besöka och skriva hos, var så säkra!!!

Miljoner kramar till er alla och…på återseende!!

Anna ♥ ♥ ♥ ♥

söndag 4 oktober 2009

Helgen är slut...

...och det har varit en bra helg. Lite oro och eftertänksamhet över lilla A men annars en trevlig helg. Min kusin och hans familj har varit här och det är alltid så skönt att träffas. Det har varit marknad med massor av karuseller, knallar, ballonger och glada barn. Lillstumpan upptäckte karusellen "draken" i år och det var en stor succé, hennes leende var lika stort som hela ansiktet.

Så...imorgon ska jag på kurs, jättekul och spännande!! Sen blir körövning på kvällen, kurs på tisdag, minimöte på onsdag eftermiddag, utvecklingssamtal på torsdagkväll...så hela veckan är fullspäckad.

Till helgen bär det av till Stockholm, Kapellskär för att träffa våra Kinafamiljer vilket jag längtar enormt mycket efter. Vi ska ha en lugn helg tillsammans och bara umgås utan en massa måsten. God mat och gott vin och varmt och trevligt sällskap. Vi har det alltid så himla kul tillsammans och det är så viktigt för oss att träffas eftersom det är lillstumpans "familj" på något vis.

Så...ha en riktigt bra vecka!! Kram Anna

lördag 3 oktober 2009

Tankar och funderingar!

Livet blir inte alltid som man tänkt sig eller som man drömde om när man var yngre och fantiserade om hur det skulle bli. Det kan bli bättre än man trott…eller kanske annorlunda eller kanske betydligt kämpigare än man anat.

Det är märkligt hur livet kan vara så fullt med glädje och sorg, oro och längtan.

Ibland kommer man till vägskäl i livet och det är dags att välja åt vilket håll det ska gå. Jag har tagit ett beslut som kommer att påverka resten av mitt liv till det bättre och jag är så lättad och lycklig över att ha bestämt mig.

Sen går mina tankar till lilla A som nyss kommit till världen, alldeles för tidigt. Så liten och tapper och som får kämpa redan från början av sitt liv. Jag sänder all min lycka, mina tankar och min kärlek till henne och familjen!!!

Man borde uppskatta livet mer än man gör…inte ta det för givet!

Kvällstankar från en fundersam Anna ♥