fredag 12 september 2008

Jag måste bara...

...visa något som jag gillar. Det är ett klädmärke som heter "Juliet" och som görs av Stina Kempe. Kläderna är så fina och man blir riktigt glad av all färgprakt. Eller vad tycker ni??

Min lillstumpa fick en klännig av detta märket och den är jättefin. Mjuk, gossig och sprakande i färgen. Passar extremt bra på min färgstarka lilla dam.


Underbara färger, eller hur?


Nu är ju inte min kära dotter speciellt förtjust i klänningar men ibland kan jag kompromissa fram en deal så att hon kan ha det en stund. Alla bilderna idag är hämtade från Juliets hemsida så gör er ett besök därinne och läs mer.

Läckert, läckert...
Imorgon bär det av till Karlstad för att gör lite inköp...mest pysselsaker. Vi har redan börjat förbereda för julmarknaden så det ska bli riktigt kul. Om inte annat lär vi väl få oss några skratt innan dagen är slut...det brukar bli så. Pia och Sara, ni är väl laddade flickor?
Ha det bra!! // Anna

8 kommentarer:

♥ Pia... sa...

oooooooooooojeeee de vetteu ja ä:)...Nu har jag vilat hele kväl ..tittat på en triler sååå spännande så..satt under filten till och med...Nu blir det lite blogga av innan det är dax för vila ögonen en stund...DU , jag tar de där prickiga strumporna i morn..blir bra va?..undrar allt om du skulle gå bredvid mej då om jag hade sånt på mej:)...hihi..näää du det får allt bli de svarta kläära...men kan tänka mej stumpan i dom där..passar precis som hamsken de..natt natt vi syns te môran..PIA

Granne med Selma sa...

Åh! Så där skille jag kunna tänka mig att se ut! Det där svarta var urläckert1 och tack för go hälsning inne hos mig:-)
Kram Sussie

Frida sa...

Vilka underbara kläder! Man blir verkligen glad av färgerna. Så roligt det låter med julmarknad längtar till alla julmarknader börjar dra i gång.
Ha en fortsat ttrevlig helg!
Kram Frida

Birgitta sa...

Vilka jättehärliga kläder, roligt att se lite tuffa och färgglada kläder till barn och även till vuxna, även om jag inte skulle kanske vara så modig.

Låter mysigt och trevligt med julmarknad, har även stått på det själv och det var både givande och roligt. Kram Birgitta

Anonym sa...

Hallooooooo där sjuklingen..hur går de????..Överlever du bazzillerna:)..och i morgon blir du gammel....hörs da..tjing ..PIA

Geta sa...

GRATTIS!! hoppas att du har en bra dag trots allt snor!
ja jag föll för trycket.. frågade Pia om hon kunde bevara en hemlis och det kunde hon .....i ca 20 minuter!!! Vet inte om jag var riktigt redo än men nu är det väl bara att köra på. Men hur får man tiden att räcka till!?!
Kram

Sara sa...

Testing testing... Ha en fortsatt trevlig kväll!! :)
Kram

♥ Pia... sa...

oj da..där fick man på nöten ...hihi..20 minuter..jag sa inget:)..eller !! jag sparade visst i favoriterna..inte kunde jag hjälpa att vissa har näsa för nyheter...har du blivit firad nu då..med buller & bång?....ha de såå bra..gonatt..PIA