söndag 4 oktober 2009

Helgen är slut...

...och det har varit en bra helg. Lite oro och eftertänksamhet över lilla A men annars en trevlig helg. Min kusin och hans familj har varit här och det är alltid så skönt att träffas. Det har varit marknad med massor av karuseller, knallar, ballonger och glada barn. Lillstumpan upptäckte karusellen "draken" i år och det var en stor succé, hennes leende var lika stort som hela ansiktet.

Så...imorgon ska jag på kurs, jättekul och spännande!! Sen blir körövning på kvällen, kurs på tisdag, minimöte på onsdag eftermiddag, utvecklingssamtal på torsdagkväll...så hela veckan är fullspäckad.

Till helgen bär det av till Stockholm, Kapellskär för att träffa våra Kinafamiljer vilket jag längtar enormt mycket efter. Vi ska ha en lugn helg tillsammans och bara umgås utan en massa måsten. God mat och gott vin och varmt och trevligt sällskap. Vi har det alltid så himla kul tillsammans och det är så viktigt för oss att träffas eftersom det är lillstumpans "familj" på något vis.

Så...ha en riktigt bra vecka!! Kram Anna

5 kommentarer:

Granne med Selma sa...

Hoppas du mår bra och är piggare. Och att åka på kurs kan vara som en liten semester i allt det vardagliga. Stor kram till dig!

♥ Pia... sa...

Ooooops...VAD du ska göra mycket då!!..Blev sleten redan innan veckan börjar..när jag läser ditt inlägg..HOPPAS nu du får mycket kött på benen i morn:)...och Hoppas oxå att lilla A och mamma mår bra......kram och vi hörs..nää syns på onsdag va?...Pia

Pillargontanten sa...

Läste Drullputtans blogg alldeles nu, och nu förstår jag ju vad du menade med Lilla A :O)
Vi får hålla tummarna allihop!

Geta sa...

Hoppas kursen ger dej mycket nu. Så kör vi på onsdag o torsdag puh, ska bli skönt när det är gjort!
Kram.

Gårdsromantik sa...

Så skönt - nu är det helg och du får vila upp dig.

Kram Maud